Over ons

Over ons

Kom meer te weten over Rentamp

Rentamp verhuurt sinds 1980 professionele geluidsinstallaties voor livemuziek. Al snel kreeg het een grote bekendheid in de wereld van muzikanten en evenementen vanwege de professionele aanpak en klantgerichtheid. Ook in de theaterwereld geniet Rentamp inmiddels een flinke bekendheid. Zo voorzien wij onder meer het Noorderzon Festival van geluid. Door telkens te blijven investeren in nieuwe geluidssystemen en kennis, levert Rentamp altijd hoge kwaliteit voor elk formaat evenement.

In de loop der jaren is de licht afdeling flink meegegroeid en kunnen we uw evenement van een spetterende lichtshow voorzien. Sfeervol uitlichten of theater belichting behoort ook tot de mogelijkheden. Dit alles is natuurlijk niet te realiseren zonder de juiste man op de juiste plek. Rentamp beschikt dan ook over een goed bestand aan geluid- en lichttechnici met goede oren, goede timing en een gedegen kennis van de laatste technieken op het audiovisuele vlak. Neem gerust eens contact met ons op om te kijken of we ook uw evenement naar een hoger plan kunnen tillen.

Neem contact op!

De onderneming Rentamp is gevestigd op de Rouaanstraat 12 te Groningen en is actief in de branche ‘Dienstverlening voor uitvoerende kunst, Het verrichten van licht- en geluid technische werkzaamheden.’. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nr: ‘70227071’.

050 5270161