Diensten

Producties

Opzoek naar een kwaliteitspartner voor uw evenement? Rentamp is een bedrijf met alle kennis op het gebied van technische producties. Wij zien onszelf als een partner die al vanaf het begin van een project mee aan tafel zit en samen in een enthousiast en sterk productieteam werkt.

Voor elk formaat evenement hebben wij de kennis en kunnen in huis. Met alle vragen bij één en dezelfde persoon terecht. Altijd de nadruk weten te leggen op kwaliteit. Uitstekende voorbereiding om op te kunnen bouwen maar vooral een sterke uitvoering.

 

Naar ons Portfolio

 

Verhuur

 

Rentamp heeft altijd de nadruk weten te leggen op hoge kwaliteit licht en geluid, we hebben voor elk soort en formaat evenement wat in huis. Denk hierbij aan live muziek, theater, dance, spraak en congressen.

U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvend advies over technische realisatie van uw evenement, inhuur van materiaal of dienstverlenende ondersteuning.

 

Naar de materialen

specifiek en vakwerk!

Opzoek naar klant  audio-, licht-,  stroom- of  gewoon installatie werkzaamheden?

Geen wens, product of formaat is gelijk. Waar u ook naar opzoek bent, wij streven altijd naar de beste kwaliteit voor u.

 

Wij werken uitsluitend met eigen keuze hoge kwaliteit producten. Houden van een strakke duidelijke afwerking en vooral van een betrouwbaar product.

 

Rentamp is gespecialiseerd in het maken van robuuste tour systemen. Wat kunnen wij voor u betrouwbaar maken?

Vraag naar de mogelijkheden

050 5270161